Hesabını sil
Son güncelleme: 28 Eylül 2026
Birdy hesabını ve verilerini dilediğin an silebilirsin. İşte tam olarak nasıl ve neleri kaldırdığı.
Uygulama içinden silme
Hesabını silmenin en hızlı yolu Birdy uygulamasının içindedir:
- Ben sekmesini aç ve en alta kaydır (giriş yapmış olman gerekir).
- Hesabı sil'e dokun.
- Onayla. Hesabın ve senkronlanan verilerin hemen silinmek üzere işaretlenir.
Neler silinir
- Hesabın ve profilin (ad, e-posta ve Google girişinde fotoğrafın).
- Senkronlanan gözlemlerin — tür, tarih, konum, not ve kayıtlı ses kayıtları.
- Sunucularımızda saklanan senkronizasyon ayarların ve tercihlerin.
- Oluşturduğun paylaşım bağlantıları çalışmaz hale gelir.
- Apple ile giriş yaptıysan, Birdy aynı anda Apple kimliğinle olan bağlantısından da çıkarılır.
Birdy Pro aboneliğin
Hesabını silmek aktif bir Birdy Pro aboneliğini iptal etmez. Önce App Store veya Google Play abonelik ayarlarından iptal et; aksi halde yenilenmeye devam eder. Satın alma kayıtları vergi ve muhasebe yükümlülükleri gereği Apple, Google ve abonelik sağlayıcımız RevenueCat tarafından saklanır.
Kısa süre saklanabilecekler
Senkronlanan veriler aktif sistemlerimizden kısa sürede kaldırılır ve 30 gün içinde yedeklerden temizlenir. Yasanın gerektirdiği durumlarda (örneğin hukuki veya muhasebe yükümlülüğü için) asgari bir kayıt tutabiliriz. Anonim tanılama raporları hesabınla ilişkilendirilmez ve normal takvimlerinde silinir.
Cihazındaki veriler
Yalnızca telefonunda saklanan gözlemler (örneğin hiç giriş yapmadıysan) uygulamanın yerel veritabanında bulunur. Uygulamayı silmek veya verilerini temizlemek bunları cihazdan kaldırır.
Bize sormayı mı tercih edersin?
Uygulamaya erişemiyorsan, hesabına bağlı adresten [email protected] adresine yaz, senin için silelim. İşleme başlamadan önce kimliğini doğrulamanı isteyebiliriz.
Veriyi nasıl ele aldığımızın tüm ayrıntıları için Gizlilik Politikamıza bak.